Retourneren


U heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van redenen binnen 5 werkdagen te retourneren. Dit onder de volgende voorwaarden:

  1. De retourzending dient altijd binnen 24 uur van tevoren per e-mail info@donna-piu.nl te worden aangemeld. U dient altijd een retourformulier mee te sturen.
  2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd terug gestuurd te worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte poststukken. Als bijlage moet een retourformulier worden meegezonden (deze kunt u onder aan de pagina downloaden.) De kosten van de retourzending komen voor rekening van de verzender.
  3. De koper kan, indien voorradig een vervangend artikel bestellen of het aankoopbedrag terug ontvangen.
  4. Indien u kiest voor een verzendmethode waar kosten aan verbonden zijn dan worden deze kosten niet gerestitueerd.
  5. Ongefrankeerde en/of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Donna-Piú Lingerie niet aangenomen, ongeacht de reden van terugsturen. Of de portokosten zullen in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag.
  6. Reeds betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald. (Ons streven is echter om dit binnen 2 a 3 werkdagen na ontvangst van het goed bevonden artikel het bedrag op uw rekening te hebben.)
  7. Retourzendingen moeten altijd worden vergezeld van een retourformulier. 
  8. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.
  9. Sommige artikelen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.
Download
Retourformulier
Download hier het retourformulier en verzend deze na invulling naar info@donna-piu.nl
Retourformulier.docx
Microsoft Word document 62.7 KB

Locatie

Adelaarstraat 8
7001 AR Doetinchem
T 0314 - 37 87 80

info@donna-piu.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00u - 17.00
Woensdag 10.00u - 17.00
Donderdag 10.00u - 17.00
Vrijdag 10.00u - 20.00
Zaterdag 10.00u - 17.00